Драган Нешич е новият старши треньор на румънския КСМ Търговище (Търговище). Бившият селекционер на женския ни национален отбор по волейбол вече проведе първата си тренировка от предсезонната подготовка на елитния тим от шампионата на северната ни съседка.
 
Румънските медии съобщават, че в щаба на Нешич ще работят още един българин и един сърбин, но имената им се пазели в тайна от ръководството на клуба, пише bgvolleyball. Все пак, от разпространената от тях снимка от първото занимание на търговищкия клуб става ясно, че става дума за Атанас Лазаров.

В състава на Търговище засега тренират седем-осем състезателки от миналия сезон, с които тимът завърши на шесто място в Дивизиа А1. За момента отсъства звездата на отбора - либерото Сузана Чебич, която е ангажирана с мачовете си с националния отбор на Сърбия. Очаква се Драган Нешич да привлече и няколко нови попълнения. На 20 август румънският тим пристига в България за тренировъчен лагер в Добрич, а на 15 октомври, когато се открива новият сезон на румънското първенство, Търговище започва с тежко гостуване на КСМ Букурещ (Букурещ).