Агитката на ЦСКА няма да внесе нито една факла в "Арена Самоков", където тази вечер в 19:30 часа "армейците" приемат Зенит (Казан) в мач от Шампионската лига по волейбол.

Миналата година феновете на "червените" направиха бойно поле в Самоков и впоследствие ЦСКА бе глобен.

"Уточнихме всичко с МВР. Категорично искам да кажа, че от нашата група няма да има нито една факла. Мисля, че онези, които миналата година направиха поразиите на мача с Ресовия, си понесоха наказанието и разбраха, че така не помагат на любимия отбор", заяви пред "7 дни спорт" шефът на фенклуба на ЦСКА Димитър Ангелов-Дучето.

"Дали ще се получи хубава хореография, това ще кажат хората, но ние при всички положения ще подкрепяме ЦСКА докрай, защото ще им е необходим допълнителен кураж срещу такъв отбор като Зенит", допълни Ангелов.

Зенит ще опита да се класира за следващия кръг още след мача с ЦСКА тази вечер, за да може да се съсредоточи върху представянето си в руското първенство. Отборът от Казан вече допусна две поредни загуби с 2:3 от Ярославъл и Сургут.

Феновете на ЦСКА се събират днес в 16:30 часа пред стадион "Българска армия", откъдето ще тръгнат за Самоков с автобус. Цената на екскурзията е 5 лева, билет за мача струва 2 лева. Двубоят ще бъде предаван пряко по RING.BG от 19:30 часа. /БЛИЦ