Феновете на Марек Юнион-Ивкони надъхаха любимците си преди старта на финалните двубои с "Левски Бол". Спорът за шампионската титла стартира днес. Първият мач от финала е от 17:30 часа в столичната зала "Христо Ботев", а както БЛИЦ първи разкри, заради концерта на рапъра 100 кила, вторият двубой е насрочен за 14 април (понеделник) от 18:00 часа. Евентуалната трета среща ще се играе на 16 април (сряда) от 17:30 часа.

Този ден - сряда, обаче се оказва проблемен за дупнишките фенове на спорта. Причината е, че също в сряда на 16 април футболният Марек има домакински мач от първенството на "Б" група срещу Калиакра с начало 17:00 часа. Тогава на стадион "Бончук" ще присъстват и ръководни фактори на основния спонсор на дупнишкия футболен отбор и именно за това мачът с каварненци бе определен като изключително важен за бъдещето на Марек. 

Ако обаче се стигне до трети двубой за волейболната титла, феновете от Дупница ще бъдат раздвоени – дали да напълнят стадион "Бончук" и да покажат подкрепа към ФК Марек, или да пътуват за столицата за решителната битка за титлата на ВК Марек Юнион-Ивкони... Запалянковците все пак бързо намериха верния вариант: "Бием "Левски" в два мача на волейбол и в сряда всички на “Бончук!”