Двама от основните волейболисти на ЦСКА са получили леки контузии преди днешния мач от Шампионската лига с Уникаха (Алмерия). Сблъсъкът от група “ В“ е от 19,30 часа в Самоков и ще се излъчва по БНТ 1, а входът отново ще бъде свободен.

С проблеми са двамата централни блокировачи на “червените” Стоян Самунев и Теодор Тодоров. Първият изпитва болки в кръста, а Тодоров - в рамото. Въпреки това двамата ще играят срещу Уникаха.

Съперникът на ЦСКА пък пристигна в Самоков вчера вечерта и директно от автобуса влезе за тренировка в "Арена Самоков". Испанците са настанени в хотела на бившия национал Димо Тонев в Боровец.

Всичките 186 паркоместа около "Арена Самоков" ще бъдат на разположение на зрителите. Очаква се в залата да няма празна седалка, като феновете готвят специална хореография за мача. Срещата ще бъде ръководена от Гжегош Яцина (Пол) и Паоло Лаворенти (Ит), а супервайзер е бронзовият медалист от олимпиадата в Москва '80 Виорел Маноле (Рум).

След изиграването на два мача в група “В” лидер в класирането е Зенит (Казан) с 2 победи от 2 мача, ЦСКА и Тур имат по 1 успех и 1 поражение. Уникаха все още няма победа.

Днешният съперник на “армейците” е лидер във волейболното първенство на Испания. С 9 победи и 2 загуби имат аванс от 8 точки пред основния си конкурент Кай Теруел./БЛИЦ

Група “В”
Днес от 19,30 часа

ЦСКА – Уникаха (Алмерия)
Утре от 19,00 часа
Зенит (Казан) – Тур (Франция)

КЛАСИРАНЕ

Място Отбор Мачове Победи Загуби Г:Р Точки
1. Зенит 2 2 0 6:1 4
2. Тур 2 1 1 4:5 3
3. ЦСКА 2 1 1 5:5 3
4. Уникаха 2 0 0 2:6 2