Българската волейболистка Елица Василева даде интервю за сайта „WorldofVolley“, в което говори за досегашните си изяви в Динамо (Казан) през сезона и предстоящото участие във Финалната четворка на Шампионската лига.

- Доволна ли сте от досегашното си представяне в Динамо (Казан) през сезона?
- Много съм щастлива! Надявам се, че ще постигнем всичко, за което ежедневно работим. Иска ми се играта ми да стане по-уверена и да поема по-голяма отговорност във важните мачове.

- Какво най-много Ви харесва в Казан?
- Всичко ми харесва. Като започнем от красивия град, през хубавите места за посещение и завършим с прекрасните условия, които клубът ни е осигурил.

- Предстои ви участие във Финалната четворка на Шампионската лига, какви са вашите очаквания?
- Опитваме се да избягваме големите очаквания. Искаме да правим добри тренировки, за да може да се представим на максимума си по време на Финалната четворка. С добра игра - всичко е възможно.

- Колко трудно ще бъде да играете срещу домакина на турнира Поми Касаламаджоре?
- Много трудно, тъй като това е силен отбор. Касаламаджоре ще играе пред собствените си фенове, което със сигурност ще им даде предимство. Освен това стилът им на играе се различава много от досегашните ни съперници през сезона. Със сигурност ще проучим основно начина им на игра, но само нашият треньор ще реши по какъв начин ще подходим към мача и кой елемент от играта ще използваме най-много.