Една от легендите на българския волейбол Любо Ганев представи току-що излязлата от печат книга-фотоалбум със заглавие "Светът отвисоко". Това е фотоисторията на един от най-популярните и обичани волейболисти на планетата. Наред с уникалните фотографии обаче, Любо Ганев е представен с неговите стотици забавни и поучителни случки, които съпътстват гиганта през целия му житейски път.

"Заради високия ми ръст в началното училище ме насочиха веднага към баскетбола,но аз бързо се отказах, защото имаше много тичане... Избрах волейбола, защото ми хареса това, че там няма търчане, а само скачаш и забиваш. До края на кариерата ми така и не се научих да бягам. Виж, скокове и забивки можех да правя по цял ден... Но да тичам - забравете!", споделя Любо Ганев в книгата си.

Луксозното издание в 200 страници голям формат с твърди корици от тази седмица вече е в книжарниците, в част от бензиностанциите и по моловете с цена 20 лв. Следващата Презентация на книгата е в сряда от 12 ч. в Монбат Арена в Русе, а в София фотоалбумът ще бъде представен на 21 септември, петък, от 15 ч. в Зала Арена Армеец.