Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Страхотна еуфория цари преди старта на олимпийската волейболна квалификация, която започва утре в зала "Арена Армеец" с мача между България със Словения от 20:45 часа. Надреварата ще продължи до 13 май, като само победителят ще се класира за Игрите в Лондон.

До момента за всички двубои на "трикольорите" от предварителната група са продадени над 30 000 билета, съобщиха организаторите. За реда в залата ще се грижат доброволци и стюарди, а полицията ще охранява около спортното съоръжение. Заради късния час на завършване на двубоите градският транспорт в София ще бъде с удължено редовно време, а около "Арена Армеец" ще има промени в движението за леките автомобили.

За пристигналите по-рано привърженици е предвидена фън зона около залата. По предварителна информация около 1 милиард телевизионни зрители по целия свят ще гледат мачовете от квалификационния турнир в София.

За двубоите на българския отбор ще бъде подготвена специална хореография, а до момента няма официални заявки за билети от агитки на чужди тимове. За доброто настроение на феновете ще се грижат мажоретки и диско водещ.

Както е известно, България е в група със Словения, Сърбия и Испания, а в другата са Италия, Германия, Финландия и Словакия.