Волейболният “Левски” стартира подготовката си за новия сезон с двама национали. В отбора се връща Георги Братоев. Разпределителят изкара последния сезон в руския Тюмен, но не се наложи в състава. В “Левски Волей” остава и либерото на националния тим Владислав Иванов. Лимона бе уреден за белгийския Нолико, но в последния момент трансферът му е пропаднал.

Отборът бе напуснат от Борислав Георгиев и Венцислав Рагин, които се върнаха в Славия (София), пише bgvolleyball. С левскарите тренира бившият национал Николай Найденов, който бе в Иран през изминалото първенство.

В треньорското ръководство също настъпиха промени, като досегашният селекционер Николай Желязков обяви, че ще си търси работа в чужбина. Неговото място най-вероятно ще бъде заето от досегашният играещ помощник Георги Петров, като се очаква тези дни това да бъде потвърдено официално.

"Сините" ще изиграят първите си контроли тази седмица. В четвъртък (29 септември) те ще срещнат Пирин Балканстрой (Разлог), а в петък Монтана (Монтана). И двата мача ще се играят в столичната зала “Сиконко”.