Селекционерът на волейболния национален отбор Пламен Константинов пожела на Владимир Николов след бенефисния мач да намери възможно най-бързо следващия смисъл в живота си.

"Заслужено отборът на Владо спечели, представи се по-добре. Това е най-хубавият начин да си тръгнеш от професионалния спорт. След като на моменти и аз се разчувствах, предполагам, какво му е било на него", коментира Гибона.

"Не съжалявам, че аз не направих свой бенефисен мач, тъй като аз имам друго виждане. Различно мнение въобще за бенефисите. Нека го запазя за себе си", каза Пламен Константинов.

„Най-важното за Владо е най-бързо да намери следващия смисъл в живота си, следващия си път. Този период на преход да е най-кратък. При някои е много тежък, дълъг и трагичен дори. Той има много качества и ще намери реализация. Пожелавам му да не изпада в криза. Той взе абсолютния максимум от това, което му е дал Господ. Може да бъде доволен от това, което е постигнал”. добави Гибона.

За това, че фланелката с номер 11 беше връчена на младия Спас Байрев от Арда, Константинов каза: „Това е много тежка фланелка, пожелавам да успее да понесе тежестта на една такава фланелка”.

Разборът на Гибона в съблекалнята преди мача снощи: