Капитанът на националния ни отбор по волейбол Пламен Константинов даде днес пресконференция, на която заяви, че нито един от 14-те играчи, които са били в групата за мачовете с Япония, не е посещавал дискотека във Варна събота вечерта.

”Нито един състезател от групата за мача с Япония не е нарушил режима. Всички са си били в хотела. По никакъв начин нарушение на режима не се е отразило на резултата срещу Япония. Останалата група от състезатели, които не бяха включени в групата за мача, им бе дадено 2 дни почивка. Без ограничения за вечерен час, да разпуснат малко. Те не са били на режим и са били свободни да правят каквото искат. От там идва объркването на някои медии. Никой не им е забранил нищо. Това е свободно време, лично време”, каза Пламен Константинов.

”Нямам нищо против момчетата, които са част от отбора, да се веселят и разпускат, когато имат почивен ден. В крайна сметка обаче и те трябва да се съобразяват как и къде го правят го правят и по никакъв начин не трябва да си позволяват да рушат добрия имидж, който има българския волейбол”, завърши капитанът на националния отбор./БЛИЦ