Aгенция БЛИЦ продължава да улеснява своите верни читатели, предоставяйки им възможност да гледат директно с картина събития от света на спорта.

Днес програмата предлага футбол, тенис, хокей и световно първенство по волейбол за младежи. България играе от 22:30 часа срещу Тунис трети мач от груповата фаза. На старта младите "лъвове" с треньор Драган Иванов надвиха с чистото 3:0 гейма Египет, а във втория си мач отвяха Доминиканската република също с 3:0 гейма. Може да гледате третия двубой на нашите с екипа на агенция БЛИЦ днес от 22:30 часа българско време.

Григор Димитров днес започва участието си на турнира в Шанхай срещу Кеи Нишикори. Двубоят ще започне не преди 13:00 часа и ще дадем линк за прякото гледане.

С нашия екип ще футбол на национално ниво до 19 години и мач от Лийг Трофи в Англия, както и тенис двубои от Мастърс-а в Шанхай и женските турнири в Осака и Линц. Предлагаме ви още и хокей на лед с две срещи от Континенталната хокейна лига (КХЛ).

В рубриката "BLITZ TV", която се намира вдясно в сайта, всеки ден ще намирате по-важните спортни събития, към които ще даваме линкове, за да може да ги наблюдавате директно с картина.

ТЕНИС
05:00 часа: WTA турнир в Осака – ТУК
09:00 часа: ATP турнир в Шанхай – ТУК По-късно ще предоставим линк за двубоя Григор Димитров - Кеи Нишикори
13:00 часа: WTA турнир в Линц – ТУК

ВОЛЕЙБОЛ

15:00 часа, Световно за младежи, Русия - Иран – ТУК
17:30 часа, Световно за младежи, Венецуела – Австралия – ТУК
20:00 часа, Световно за младежи, Мексико - Сърбия – ТУК
22:30 часа, Световно за младежи, Тунис - БЪЛГАРИЯ - ТУК

ХОКЕЙ НА ЛЕД
16:00 часа: КХЛ, Авангард Омск – Динамо Минск – ТУК
18:15 часа: Спартак Москва – Донбас Донецк – ТУК

ФУТБОЛ
17:00 часа: До 19 години, Италия - Израел – ТУК
21:45 часа: Англия, Лийг Трофи, Уулвърхемптън – Нотс Каунти – ТУК