Без личния си компютър остана волейболният национал Светослав Гоцев в Италия, пише “7 дни спорт”. 204-сантиметровият централен блокировач на Пирин (Разлог) забравил лаптопа си в автобуса, който откарал нашите от летището до хотела в Торино.
 
Гоцев усетил, че е без компютър, чак когато се качил в стаята. Опитите му да издири шофьора обаче ударили на камък. “Всяко зло за добро. Може пък на това Световно да ми се случи най-хубавото нещо”, пошегувал се Гоцев.
 
Съотборниците му се оплакали от скъпия интернет в хотел “Холидей Ин” в Торино – 10 евро на час. Матей Казийски, който вчера стана на 26 години, почерпил с бонбони и голяма торта.
 
Звездата на Тренто получил скъп подарък от баща си Илиян – последен модел фотоапарат. Преди два месеца Казийски старши стана на 50 години и Матей му подари имот.
 
Волейболистите имаха само една тренировка вчера и обиколиха магазините за дрехи в Торино. Утре вечер в 22:00 часа българските национали излизат в първия си мач от Група “С” на световното първенство срещу Китай./БЛИЦ