Няма билети за мача България - Франция! Това разбират желаещите да посетят тазвечершния финал за изкачване в по-горна дивизия на Световната лига. Двубоят е в Двореца на културата и спорта във Варна, а интересът към мача е огромен като домакините обявиха, че всички 5000 билета вече са продадени.
 
Междувременно пред залата вече тече Волейболният фест, организиран от Община Варна. Там феновете ще имат възможност да поиграят с приятели и да спечели награди от 200 лева и много награди от един от спонсорите - родна фирма за производство на сладолед. 
 
Освен отборно, волейболните фенове ще имат възможност да се изявят и индивидуално с надпревара за най-точен сервис. Волейболният празник приключва в 17:30 часа, а мачът на нашите с Франция е от 20:40 часа.
 
Публиката във Варна вече доби славата на допълнителен играч за родните национали, а Пламен Константинов и компания ще очакват подкрепа и срещу "петлите", които са без загуба до момента през сезона в Световната лига.
 
България вече разплака французите преди три години, когато двата тима се бориха за квота за Олимпиадата в Лондон. Тогава в столичната "Арена Армеец" нашите се наложиха с 3:1. Сега е ред на Варна да изпита радостта от българска волейболна победа във важен мач.