Капитанът на националния отбор по волейбол Виктор Йосифов заяви след категоричната загуба от Австралия с 0:3 в "Арена Армеец", че не трябва да има големи очаквания към тима в турнира за Лигата на нациите. 

"Стартирахме мача с различен състав от това, което бяхме в последните мачове. имаше много нови момчета, които нямат опит и бяха малко смутени. Когато тръгне така мачът е трудно да се пренастроиш. В третия гейм не можахме да обърнем резултата, не можем да си затваряме геймовете", сподели Виктор Йосифов пред MAX Sport.

"Сервисът трябва да си го намерим на тренировки, това е индивидуален елемент. Всеки трябва да се концентрира, не му влияе никой друг. Неприятен момент беше и контузията на Георги Братоев, внесе смут. Опитахме се, но не успяхме. Мисля, че очаквания не би трябвало да има, още преди Лигата го бях казал. Реално нивото на нашия отбор е това, което видяхме днес. Топ отбор като Сърбия с резерви идва и бие. Нашите отбори се борят и играят, но не успяват да бият. Така че да имаме очаквания е напълно грешно", допълни капитанът веднага след мача.