Представителният женски волейболен тим на Казанлък Волей – Багира единодушно бе определен за отбор №1 на отминалата 2013 година на община Казанлък. Изборът за най-добри в колективните спортове стана след гласуване на журналисти, спортни деятели и общественици от града на розите.
 
Престижното отличие на волейболните "рози" бе връчено на президента и основен спонсор на клуба Васил Аргиров от кмета на Казанлък Галина Стоянова на официалната церемония по награждаването на най-добрите спортисти от общината за 2013-та година. Стилното тържество бе проведено в залата на Културно-информационния център в града.
 
В призовата тройка влязоха Ясмин Бошнак – шампион на страната ни в хвърлянето на копие при девойките, и Стефан Георгиев шампион на страната ни по автомобилизъм в състезанията от Планинския шампионат. От №4 до №10 се наредиха: Станислава Василева – лека атлетика, Стефан Панчугов – автомобилизъм, Онур Татар – колоездене, Николай Щерев – карате, Йордан Георгиев – стрелба с лък, Виктор Драганов – спортно катерене и Младен Тотев – моделизъм.
 
През тази година наградата за треньор №1 бе определена Петя Пендарева, която възвърна успехите на Казанлък в спринта.
 
През тази година най-проспериращ млад спортист стана Димитър Кръстев - състезател по свободна борба, а наградата за проспериращ клуб получи клуб за спортисти с увреждания „Даниела Тодорова“.