Волейболната звезда Матей Казийски говори за бъдещето си, обявявайки, че позицията му остава непроменена и на този етап няма как да се завърне в националния отбор на България. Освен това досегашният играч на турския Халкбанк съобщи, че почти сигурно кариерата му продължава в Торино. И в този клуб Казийски ще се събере с Радостин Стойчев.

"Никой за нищо не ме е молил. Не става въпрос за моленици, защото имаше и такива информации. Да, често говоря с Камило Плачи, но позицията ми не се е променила. Както виждам във волейболната федерация всичко е по старому. Няма промяна, така че и позицията ми не се е променила. Няма новина по тази тема", заяви пред TV7 на аерогара "София" Матей Казийски.

Звездата се прибра днес от Турция, където преди дни заедно с Радостин Стойчев изведоха Халкбанк до шампионската титла.

Както вече стана ясно, Казийски е пред завръщане в италианското първенство. По всяка вероятност в новия проект Торино отново ще работи в тандем с Радостин Стойчев.

"Има нещо вярно в това, но не мога да потвърдя повече, тъй като тепърва ще се види. Вече съм свободен като ангажименти от Халкбанк и ще реша бъдещето си", добави Казийски.