Звездата на Тренто Матей Казийски има възможност да се появи в игра в зала "Арена Армеец". Бившият ни национал е поканен от Владимир Николов за бенефиса му, който ще се състои на 8 май.

Доскорошният капитан на България се опитва да навие Казийски да присъства на празника му. Припомняме, че Матей не е играл в София, откакто се оттегли от националния отбор преди олимпийските игри в Лондон 2012. Предвид натоварената програма обаче, е много вероятно Казийски да не успее да дойде на празника на бившия си съотборник.

Идеята на Владо Николов е Казийски да се включи в неговия отбор, който ще бъде с треньор Владимир Алекно - човекът, извел Русия до олимпийската титла. Част от тима вече са разпределител №1 на последното десетилетие Никола Гърбич и реализатор №1 за всички времена в Италия Христо Златанов.

Другият отбор пък ще бъде воден от националния селекционер Пламен Константинов.

Бенефисният мач „Моята игра“ е на 8 май 2016 г. в зала „Арена Армеец“. Начало 18:00 часа. Билети за звездното събитие търсете от 1 март 2016 г. в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 60 лв.