Волейболният отбор на Хебър се класира без проблеми за 1/8-финалите във втория по сила европейски клубен турнир за Купата на CEV. Отборът от Пазарджик, воден от треньора Атанас Петров отвя албанския Ерзени (Шияк) с 3:0 гейма (25:11, 25:20, 25:9) в мача-реванш помежду им от 1/16-финалите на турнира. Срещата се игра тази вечер в зала "Васил Левски" в Пазарджик.

Поради усложнената обстановка заради коронавируса в Албания, двата клуба се договориха и двете срещи да са в България. Така "тигрите" от Пазарджик се класираха за 1/8-финалите за Купата на CEV, където ги очаква руският гранд Зенит (Санкт Петербург), който се класира за тази фаза след две служебни победи над швейцарския Линдарен Волей (Амрисвил) заради пандемията.

От CEV обмислят промяна на формата на турнира заради пандемията от коронавирус, като 1/8-финалите и 1/4-финалите да се играят на няколко отделни турнири, един за който кандидатства и Хебър. 

Най-полезен за тима от Пазарджик днес отново беше канадският диагонал Брадли Гънтър, който игра само до средата на втория гейм, с 14 точки (4 аса и 56% ефективност в атака) за победата. Николай Къртев добави още 10 точки (3 блока, 1 ас и 86% ефективност в атака).