Волейболният клуб Хебър Пазарджик представи кампанията „Смело напред“, в която се обърна към всички представители на малкия, среден и голям бизнес с възможност за спонсорски пакети, които да подпомогнат издръжката на клуба в идните месеци.

Мъжкият тим се раздели вече с няколко ключови играчи, както и със старши треньора си Алберто Джулиани заради затрудненото финансово състояние след смяната на местната власт.

Ето какво написаха от Хебър във Фейсбук:

„Представяме ви кампания "Смело напред", в която се обръщаме към всички представители на малкия, среден и голям бизнес с възможност за спонсорски пакети, които да подпомогнат издръжката на любимия ни клуб в идните месеци.

Волейболен клуб Хебър предоставя една от най-добрите платформи, пазейки специално място за своите партньори във всички свои канали на участие - националните телевизии, спортните зали и едни от най-добре развитите социални мрежи.

Не на последно място, за нашите партньори пазим специално място в сърцата на нашето семейство - хилядите наши фенове, с които заедно превръщаме Хебър в повече от просто клуб!

При интерес и необходимост от повече информация, може да ни пишете директно тук, в нашите социални мрежи, на телефон: 0877 714 419 или на [email protected].

Всеки един, който желае да подкрепи Хебър може да го направи и на сметката на отбора:

СКВ Хебър - Пазарджик

ОБЩИНСКА БАНКА

IBAN BG 14SOMB91301060595001“.