Кметът на Монтана Златко Живков нахъса волейболистите от едноименния мъжки отбор на града на специална среща, която отбеляза началото на подготовката на състезателите, съобщи BGvolleyball.com.

Градоначалникът пристигна в залата, за да поздрави момчетата, които бяха събрани за пръв път в този си състав. През новия шампионат старши треньор ще бъде Северин Димитров, който се завръща в клуба, след като бе начело на монтанчани преди една година.

Спецът доведе със себе си разпределителя на Славия (София) Борислав Георгиев, диагонала Александър Горбатков, който игра последно за гръцкия Панатинайкос и посрещача Николай Константинов. Варненската школа е представена от двама волейболисти - Иво Каменов и Явор Генадиев (Черно море БАСК). От Габрово пък идва централният блокировач Георги Михов. От стария отбор остават капитанът Бранимир Баев, либерото Георги Георгиев, диагоналът Цанко Цанков, разпределителят Любомир Агонцев и центърът Денис Чавдаров. Единсвеният волейболист, който евентуално се очаква да дойде от ЦСКА е посрещачът Камен Каменов. Той обаче има предложение за чужбина и ще ходи на проби в Чехия.