Кметът на Пловдив Иван Тотев и представители на ВК Марица се срещнаха с медиите в сградата на Община Пловдив и призоваха пловдивчани и любители на спорта от други градове да напълнят зала "Колодрума" за домакинсвото на световния клубен първенец Еджзаджъбашъ ВитрА (Истанбул). Двубоят от втория кръг на Шампионска лига е утре от 18:00 часа. Тотев призова публиката да създадe прекрасна атмосфера и да подкрепи домакините във важния двубой.

“Първо искам да благодаря на Марица за прекрасния мач срещу отбора от Косово! Чак ми стана жал за тези момичета! Поканих ви тук, защото искам да благодаря на Марица за това, което прави в момента за развитието на спорта в Пловдив, и да призова пловдивчани утре в 18 часа да бъдат в зала "Колодрума", за да подкрепят Марица в този изключително важен мач, в който просто няма какво да загубим, защото играем с отбор, който е изключително силен, и можем само да спечелим. Така че чакаме пловдивчани утре в нашата прекрасна зала "Колодрума", за да създадем една невероятна атмосфера, да вдъхнем допълнително самочувствие на нашия отбор и да се получи един голям спектакъл. Аз съм сигурен, че всеки, който дойде да гледа срещата, ще остане доволен от това, което е преживял в залата”, коментира Иван Тотев.

“Преди около 6 години си пожелахме с Иван (Петков) такива мачове и от известно време ги имаме. Искам да ви уверя, че това не е първият голям отбор, който гостува тук, и със сигурност няма да е последният. Нищо не започва и не свършва с този мач”, каза президентът на Марица Илия Динков.