ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Изключително емоционално премина посрещането на волейболните ни герои, които спечелиха бронзови медали на световното първенство под 21 години в Бахрейн. Отборът се завърна у нас с полет от Истанбул. На терминал на летище София чакаше цял отбор красавици - приятелките на волейболистите ни.

Половин час след кацането състезателите излязоха под бурните аплодисменти на всички, които бяха в залата. "Трикольорите" бяха сложили медалите си на гърдите и гордо се снимаха, раздаваха автографи и правиха селфита.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

"Много съм щастлив с моя отбор", каза треньорът Андреа Буратини. 

"Не ни стигна психика в полуфинала срещу Италия. Можехме да постигнем и още. Има 5-6 играчи, които имат огромен потенциал. Колективът ни е страхотен", добави италианецът.

Буратини ще води тима и на предстоящите квалификации за Евроволей 2024, които ще се проведат в Марсиковетере (Италия). Двубоите са между 21 и 23 юли.

Очаквано най-голям интерес имаше към капитана ни Алекс Николов и Лазар Бучков. Последният бе избран в Идеалния отбор на шампиона на позиция център.

Звездите ни нямат много време за почивка. Свободното им време е до вечерта, а от утре подновяват тренировки. Европейската квалификация е от петък до неделя, а освен Италия, в нея ще участват Черна гора и Люксембург.

Първият ни мач е срещу Черна гора на 21 юли от 17 часа, а на следващия ден играем по същото време с Люксембург. Дуелът ни с Италия е в неделя от 19:30 часа.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!