Двама волейболисти от мъжката Суперлига на България са пострадали сериозно при кървав инцидент в софийска дискотека в нощта на понеделник срещу вторник, споделиха пред bgvolleyball очевидци на екшъна.

Разпределителят на ЦСКА и националния отбор Георги Манчев и новото попълнение на Славия Галин Николов са с разбити глави, след като неизвестен мъж от съседна маса, очевидно под силното влияние на алкохол или наркотици и без да е предизвикан по какъвто и да било начин, ги е ударил с бутилка. С първия си удар малоумникът счупва шишето в главата на Николов и миналогодишният състезател на Монтана е с най-сериозните наранявания.

После със счупената бутилка е ударен и Манчев. Полетелите стъкла са наранили и третия човек от волейболната компания - Даниел Димитров, състезател в трета италианска дивизия. Той има няколко рани в коремната област. Охраната се е намесила веднага и е озаптила развилнелия се бияч, а след това той е бил арестуван от полицията. На мястото на кървавата драма е пристигнала линейка и на пострадалите е била оказана необходимата първа помощ.