Фирмата “Бачково – изворна вода” е новият генерален спонсор на турнира за Купата на България при мъжете. Официалното представяне стана днес на среща с медиите, като подробности бяха представени от финансовия директор на компанията Мина Николова и ръководството на НВЛ в лицето на Румен Янчев и Валентин Михов.

“Дори и в най-трудните моменти се намират хора, които да помогнат на българския волейбол. Договорът за спонсорство за Купата на България е за три години. Няма да съобщавам конкретна сума, предвидена за този период. Искам да подчертая обаче, че всяка година тя ще расте“, заяви Николова.

Въпреки, че не бяха упоменати конкретни параметри по финансовия договор, Валентин Михов издаде, че става въпрос за петцифрена сума, която ще бъде инвестирана в следващите три години.

„Успяхме да свършим няколко положителни неща до момента, като спонсорството на Суперлигата и Купата на България от страна на Бачково – изворна вода са едни от тях. Трудното обаче тепърва предстои. Тепърва ще се опитаме да разширим нашия обхват, като обхванем нови параметри на волейбола. Женското първенство е един от тях. Това е само началото на нашата дейност”, заяви президентът на НВЛ Румен Янчев.