Мъжкият волейболен отбор на КВК Габрово завърши на четвърто място във втория международен турнир на Южно Егейско море, който се проведе на остров Сирос. В последния си мач избраниците на треньора Любомир Герасимов отстъпиха с 0:3 на Ламия. Преди това вицешампионите на България отстъпиха с 2:3 на вторите в Гърция - Кифисия и с 0:3 на Фойникас Сирос, пише BGVolleyball.com.

За КВК Габрово в турнира играха Николай Кичуков, Николай Леков, Костадин Бишуров, Стоян Вулджев, Иван Власев, Томислав Врачев, Асен Дапев, Красимир Стефанов, Мариян Дановски, Евгени Григоров, Димитър Зикямов и Никола Атанасов. Три от новите имена в състава са играчи от школата на Виктория Волей (Пловдив) - посрещачът Костадин Бишуров, разпределителят Евгени Григоров и либерото Асен Дапев.

Игрови минути записа Томислав Врачев, който е юноша на КВК от Габрово. Той влизаше като втори център, тъй като Николай Леков беше използван и като диагонал на разпределителя. В групата за турнира беше и още едно местно момче – Никола Атанасов.