ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Левски победи ЦСКА с 3-0 (25:21, 25:19, 25:17) за втори път тази година в голямото дерби в родния волейбол. "Сините" записаха 13-а победа в efbet Супер Волей в мач от 18-ия кръг, след като в седмия победиха големия си съперник със същия резултат. 

"Червените" тръгнаха силно в мача - с 3:1 и 4:2, но постепенно бяха настигнати от домакините. Играта продължи точка за точка (9:9), след което левскарите поведоха (11:9 и 12:10). В следващите минути момчетата на  Николай Желязков бяха доминиращи, но в ключовите моменти (16:20) ЦСКА успя да ги настигне и дори да изравни. Атаката на домакините обаче натежа и те отново взеха превес. Ас на Светослав Гоцев сложи край на гейма след 25:21.    

 200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Домакините продължиха възходящата си линия и във втория гейм, като не допуснаха да бъдат преодолени, въпреки опитите на гостите да се върнат в игра. До края имаше някои оспорвани ситуации, но въпреки това левскарите  увеличиха аванса си. 

Третата част започна с преднина на "сините" (4:2 и 5:3), след което се стигна до равенство. Впоследствие момчетата на Николай Желязков диктуваха положението на терена и записаха чист успех след 25:17.  

Воденият от Николай Желязков тим вече е втори с 39 точки (13 победи, 5 загуби), "червените" са лидер с 40 точки (14 победи, 4 загуби). "Сините" имаха превъзходство във всички елементи, като атаката и блокадата бяха ключови за успеха. Домакините надделяха и психологически над противника. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК