Волейболният “Левски” най-вероятно ще подаде ръка на национала Владислав Иванов, който остана без отбор три месеца преди олимпийската квалификация в София  пише “Меридиан Мач”. Между 8 и 13 май трябва да се преборим за първото място в турнира, което единствено дава право на участие на игрите в Лондон. В предварителната група сме с европейския шампион Сърбия, Испания и Словакия.
 
Както е известно, Иванов напусна румънския Томис (Констанца) заедно с треньора Мартин Стоев и помощника му Виктор Карагьозов. Причината е, че от 22 декември не са получавали заплати и премии. Пари евентуално щяха да видят между 25 март и 10 април.
 
Иванов ще тренира в “Левски”, откъдето премина в Томис, като най-вероятно ще бъде картотекиран за турнира за Купата на България в началото на април. Известният като Лимона талант, който на 14 март ще навърши 25 години, ще може да навлезе в игрови ритъм.
 
Друг е въпросът кого ще предпочете за титулярен либеро националният селекционер Радостин Стойчев – Владо или възстановеният Теодор Салпаров от ЦСКА. Иванов бе титуляр в Световната лига и европейското първенство през миналата година.