Опитният волейболист Петър Атанасов ще подсили Левски Волей за новия сезон, съобщи треньорът на "сините" Николай Желязков пред bgvolleyball.com
 
Атанасов, който е бивш славист и настоящ масажист на мъжкия национален отбор, ще подпомага младите състезатели на левскарите със своя опит. Волейболистът е шампион на Испания с КАИ Теруел през 2009 година, а през миналия сезон игра последователно за Марек Юнион Ивкони и ЦСКА.
 
"Сините" ще привлекат и младия славист Григор Василев, който бе освободен от шефът на "белите" Иван Сеферинов след скандал с вече бившия треньор на тима Стефан Дерменждиев.
19-годишният Григор  младежки национал, като бе в разширения състав на "лъвчетата" през това лятото, но не попадна сред 12-те избраници на треньорското ръководство за участие на Европейското първенство в Беларус, където България спечели сребърните медали.
 
С привличането му Левски Волей  ще има вече пет състезатели от младежкия национален тим. Това са Жани Желязков, Борислав Георгиев, Венци Рагин, Венци Трифонов и Григор Василев.