Мъжкият волейболен "Левски Бол" (София) проведе първа тренировка в столичната зала "Христо Ботев". Заниманието проведе новият треньор на тима - италианецът Джузепе Лорицио.

На първия сбор започнаха подготовка 20 играчи, като италианецът ще има задачата да избере състава за новия сезон през следващите четири седмици. Сред волейболистите днес бяха бившият национал Христо Цветанов, настоящите такива Георги Манчев, Александър Симеонов и Симеон Александров. С тима на "Левски" са още Златко Кьосев, Василий Петров, Ивайло Лалов, Димитър Маринков и Георги Топалов.

Асистентът на Лорицио - Петър Шопов, помагаше за превода от италиански на български, а в залата бе и Смилен Мляков, за когото обаче все още не се знае дали ще продължи със "сините".

"Виждам, че има много желание в младите момчета", коментира за Гонг новият треньор на "Левски". "Понеже много ми харесва да работя с млади спортисти, поговорихме преди да започнем тренировка за методите на подготовка и условията", допълни още специалистът, който е бил помощник-треньор в италианските БЦЦ-НЕП (Кастелана Гроте) и Експривиа (Молфета).