ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Българският национален отбор по волейбол се бори лъвски, но отстъпи на европейския шампион Полша с 0:3 (24:26, 20:25, 21:25) в мач от Група „С“ на олимпийската квалификация в Сиан (Китай).

Нашите момчета оказаха сериозна съпротива на именития съперник и дори можеше да спечелят първия гейм. При 24:23 имахме геймбол, но не успяхме да го реализираме.

Втората част беше предрешена в самото начало, когато поляците взеха аванс от четири точки, който успяха да задържат до края.

В третия гейм наваксахме пасив от пет точки. След това водехме битка точка за точка, но след 21:22 допуснахме Полша да спечели три поредни разигравания.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Цветан Соколов се отличи с 20 точки (3 аса) за България. Александър Николов добави осем, а Николай Колев и Алекс Грозданов завършиха с по шест. Бартош Беднорш беше най-резултатен за поляците с 16 точки (3 аса), а по 13 добавиха Лукаш Качмарек и Камил Семенюк.

Следващият мач на българските национали е на 3 октомври (вторник) от 5:00 часа рано сутринта българско време срещу Аржентина, която по-рано днес отстъпи с 1:3 на Канада.

България за момента заема пето място в класирането на групата с три точки. Полша и Канада имат по 5, но европейските шампиони с по-добра геймова разлика. За олимпийските игри се класират първите два отбора в групата.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!