ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА

Любо Ганев стартира проект за обличане на националите на България по всички спортове. Волейболният идол си е върнал правата за представителство на една от най-елитните световни марки за екипировка. И иска както на Oлимпиадите, така и на световни и европейски първенства, националите да са облечени с еднакви екипи в бяло-зелено-червено.

“Идеята ми дойде покрай скандалите с федерациите заради Закона за обществените поръчки на спортни екипи тази година - разкри Ганев, който днес е водещ играч в търговията с метан в България. - Налага се явно нов ред и затова предприех този ход. Върнах си представителството и от централата на фирмата в Италия ми казаха, че като жест ще дадат цени, “на които никой не може да откаже”. Изпратиха и 200 страници с модели и ценоразпис, които качих на специален сайт, за да е всичко точно и прозрачно.”

Любо Ганев заминава за седмица в Русия със селекционера на националите Камило Плачи. Двамата ще посетят играещите в страната българи и треньора Пламен Константинов, който води Губерния (Нижни Новгород).