Шампионът на България по волейбол Марек Юнион-Ивкони сключи днес договор за партньорство с японската компания "Brother". Лидерът в света в производството на печатеща техника ще бъде част от дупничани за мачовете в Шампионската лига и Суперлигата.

Като част от контракта компанията подари и техника на клуба – лаптопи и принтери. Те бяха връчени от Иво Ников, управител на “НетКом-Дупница” ЕООД, която е официален търговски и сервизен представител на "Brother" за Югозападна България.

“За нас е огромно удоволствие да помогнем в развитието на спорта в Дупница и в частност на волейбола. В последните години Марек Юнион-Ивкони се превърна в запазена марка на успешно развиващ се клуб, който дава път на младите, а за нас и това е много важно. Призоваваме феновете да подкрепят отбора за мачовете от Шампионската лига в Самоков. За тях сме подготвили специални изненади от "Brother"", заяви Ников.

“Да бъдем партньори с такава компания е чест за нас. Искам да благодаря на хората от "Brother" за гласуваното доверие. Тази марка е известна в цял свят. Могат да бъдат убедени, че няма да ги разочароваме", лаконичен бе мениджърът на отбора Людмил Найденов.
СВЕТОСЛАВ КОСТАДИНОВ/БЛИЦ