С 13 волейболисти започва днес подготовка шампионът на България по волейбол Марек Юнион-Ивкони. Заниманието е с начален час 17:00. Тимът ще се събира в Сливница, където ще се подготвя и ще играе домакинските си мачове от първенство.

Припомняме, тази седмица трябва да започне събарянето на част от залата в Дупница, която следващата година по това време ще бъде чисто нова.

"Всички, които са наша собственост и нямат до момента уредени трансфери зад граница, пристигат в Сливница. Условията са осигурени и от обяд започваме настаняване.

Мартин Божилов, който е с мъжкия национален отбор и Михаил Цветанов, който е с младежите, ще се присъединят към нас, след като се завърнат в България", обясни пред zadupnitsa.com мениджърът на дупничани Людмил Найденов.

Тренировки започва и диагоналът Венелин Кадънков, който обаче очаква трансфер зад граница в началото на октомври. До тогава той ще поддържа форма в Сливница. На неговия пост ще се разчита на младока Михаил Манджуков и на юношата на клуба Димитър Дулчев. 200-сантиметровият левичар показа сериозно израстване в последната година и закономерно ще му бъде дадеш шанс да продължи развитието си в представителния тим. 

"Няма да спираме никой за трансфер в чужбина. Ако изскочи оферта за някое от момчетата, пускаме го, ако разбира се, условията, които им предложат, ги удовлетворят", допълни клубният шеф.

ГРУПАТА
Разпределители:
Гьорги Гьоргиев, Владимир Лобутов, Йордан Пеев

Централни блокировачи: Борислав Апостолов, Венцислав Трифонов, Мартин Иванов, Павел Душков

Посрещачи: Георги Елчинов, Златан Йорданов, Станислав Величков, Ангел Велков, Михаил Цветанов (ще се включи по-късно заради участието си в младежкия национален отбор)

Диагонали: Михаил Манджуков, Димитър Дулчев, Венелин Кадънков (очаква трансфер)

Либеро: Мартин Божилов (с националния отбор), Кирил Котев (юноша на клуба, ще бъде картотекиран допълнително)