"Първото място в Суперлигата е нашата цел. Натам сме се запътили и ще го покажем, особено през втория полусезон", закани се пред BGvolleyball.com треньорът на волейболния отбор на “Левски Волей” Мартин Стоев преди да изгледа на живо снощния двубой ЦСКА – Марек Юнион Ивкони от 7-ия кръг на Суперлигата, завършил с победа с 3:1 за дупничани.

Макар и за кратко (след победата над Пирин с 3:0) "сините" оглавиха класирането в шампионата, като присъствието на върха явно се е усладило. Освен треньора, целият състав на “Левски Волей” бе на трибуните в столичната зала "Васил Симов" вчера, за да наблюдава битката между два основни за тях съперници - прекия конкурент за първото място в Суперлигата Марек Юнион Ивкони и вечния си опонент ЦСКА. "Сините" имаха почивка след неделната си победа, но Мартин Стоев не ги отпусна, а ги събра на армейската база.

Левскарите вече се справиха с Марек, като победиха дупничани с 3:2 на свой терен в 5-ия кръг на Суперлигата. Изпитанията обаче все още не са свършили, като им предстои гостуване на ЦСКА. Вечното дебри е на 7 декември (петък) от 17:30 часа в зала "Васил Симов", а още от сега "сини" фенове се готвят да подкрепят своите за поредна победа.