Матей Казийски е отново влюбен. Волейболистът на Тренто и националния отбор има страстна връзка с колежката си Драгана Маринкович, която през този сезон играе в Спес (Конелиано) под ръководството на Драган Нешич.
 
dragana.jpg196-сантиметровата Драгана минава за една от най-красивите спортистки в света. В Италия е известна като дупе № 1 на волейбола заради фантастичната си фигура. 28-годишната синеока хубавица има интересна съдба. Тя е родена в Хърватия, но наскоро взе сръбски паспорт и вече играе за националния отбор на западните ни съседи.
 
В интернвю за сръбски волейболен сайт тя признава, че славата на световна красавица я кара да се чувства приятно. Драгана обича да чете и е голяма почитателка на турбофолк иконата Цеца Величкович. Играла е във Фопапедрети (Бергамо), Скаволини (Пезаро), Парма, Перуджа и др.
 
Като всяка хубава жена стройната Драгана се радва на засилен интерес от страна на силния пол. Тя е била официална приятелка на холандския футболист Едгар Давидс, имала е връзка и със сръбския баскетболист Душан Шакота.
 
25-годишният Казийски няма толкова богата интимна биография. Откакто миналата пролет се раздели с дългогодишната си приятелка Соня, Матей не е имал сериозна връзка.
 
Отношенията му с Драгана са факт от месец. Сръбкинята очевидно също е хлътнала по един от най-личните български ергени, тъй като използва всеки удобен момент, за да пътува от Конелиано до Тренто. За връзката им вече се говори във волейболните среди в Италия./БЛИЦ