Волейболистът на "Левски Бол" и младежки национал на България Георги Топалов подписа договор в Катар за предстоящия сезон 2013/2014 година, съобщиха от клуба.

Разпределителят на "сините" ще облече екипа на станалият известен с привличането на български състезатели отбор на Ал Райан (Доха), който през изминалия сезон отбеляза златен требъл в Катар, спечелвайки титлата в шампионата, Купата на Катар и Купата на Емира. Така Георги Топалов ще стане съотборник с Венцислав Рагин, който се подвизава в същия отбор вече две години и дори получи предложение за катарски паспорт. За кратко Матей Казийски също облече фланелката на тима през тази година, като подпомогна състава за спечелване на Купата на Емира.

Георги Топалов заминава за новия си клуб в края на месеца, като дотогава ще поддържа форма със "сините". Така той става третият състезател от миналогодишния състав на "Левски", спечелил бронзовите отличия в Суперлигата, който напуска отбора за новия сезон. 215-сантиметровият Василий Петров подписа в Египет, а бившият национал Красимир Гайдарски подсили вицешампиона КВК Габрово. Именно поради тази причина "Левски Бол" привлече играча на ЦСКА и национал Георги Манчев за основен разпределител на тима, а втори състезател на този пост ще бъде Денимир Димитров.