Волейболният Монтана представи капитана на националния отбор Тодор Алексиев, който ще подсили тима за предстоящите срещи от турнира за Купата на България (25-30 април). Само преди дни Алексиев стана шампион на Аржентина с UPCN Сан Хуан.

32-годишният посрещач спази мъжката дума, която беше дал на кмета Златко Живков. Алексиев посети Общината в Монтана заедно с треньора на отбора Петър Шопов. След това волейболният национал направи първата си тренировка с отбора.

„Радвам се, че и Алексиев прие да помогне на отбора. Целите си остават същите поставени още преди началото на сезона – достигане до финалните двубои за титлата и Купата. Едната вече я изпълнихме, сега предстои да стигнем и до мач за другия трофей”, заяви кметът Златко Живков пред chervenkarton.com.

Тодор Алексиев беше категоричен, че иска не просто да стигне до финала, а да го спечели с новия си отбор. Както е известно, Монтана се подсили с още един национал за мачовете от Купата на България. В родния си клуб се завърна Теодор Тодоров.