ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Волейболният ни национал Тодор Скримов премина в италиански клуб. 23-годишният перничанин, който през изминалия сезон стана вицешампион на Франция с Пари Волей, подписа договор за една година с Андреоли (Латина). С новия си тим Скримов ще играе в евротурнира "Чалъндж къп".

"В продължение на политиката, която си поставяме да откриваме млади таланти привлякохме Тодор Скримов", заяви президентът на клуба Данаро Фаливене.

"Винаги съм мечтал да играя в италианския шампионат. Сега тази мечта се реализира и ще трябва да се доказвам във всяка една тренировка, за да бъда достоен волейболист за Серия А1. Имам голямо желание да започне това ново приключение и мисля, че шестте години, прекарани във Франция ще ми помогнат да се аклиматизирам по-бързо в Италия", заяви Тодор Скримов пред официалния интернет сайт на Латина.

Треньор в италианския клуб ще му бъде Роберто Сантили, който вече привлече в отбора либерото Алесандро Фарина и словашкия диагонал Петер Михалович. Отборът бе напуснат от холандския посрещач Йерун Раувердинк и точно Тодор Скримов бе взет за негов заместник.

skrimov.jpg