Нася Димитрова и Иван Латунов са новите Мис и Мистър BGvolleyball.com, стана ясно на тържествена гала вечер в столичния хотел "Маринела" в присъствието на много гости, сред които и спорният министър в оставка Красен Кралев, както и редица волейболни личности.

Състезателката на Марица (Пловдив) и доскорошна звезда на Левски - Нася Димитрова, спечели тазгодишния конкурс при дамите. Чаровната националка остави зад себе си Велина Минкова от Звезди 94 и Елица Баракова от Казанлък Волей (Казанлък).

Приза си за №1 Нася получи от легендата на българския волейбол и вицепрезидент на БФВолейбол Любо Ганев.

При мъжете, във второто издание на конкурса за Мистър BGvolleyball.com триумфира нападателят на ВК Монтана (Монтана) Иван Латунов, който бе коронясан от друга легенда - деветкратният шампион на България с ЦСКА Борислав Кьосев.

Зад себе си в тройката Латунов остави Ивайло Великов от Арда (Кърджали) и Калоян Калинков, който за последно игра за отбора на Софийски университет преди да започне работа като спортен журналист.

Награди на призьорите още връчиха една от най-добрите български волейболистки за всички времена - Антонина Зетова, мениджърът на Марица Борис Халачев, както и бившият капитан на България и сега селекционер на националния за девойки старша - Димо Тонев, и президентът на Казанлък Волей Васил Аргиров.

За всички призьори имаше специални награди, както и специални букети, осигурени от Националния волейболен фенклуб.