Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Националът Валентин Братоев е оптимист за класирането на България във финалната шестица на световното първенство, провеждащо се у нас и в Италия. Снощи селекцията на Пламен Константинов загуби с 1:3 гейма от настоящия световен шампион Полша в последния мач от груповата фаза. За Братоев и компания предстоят три срещи в столичната "Арена Армеец" - срещу Иран, САЩ и Канада (от 20:40 часа в петък, събота и неделя).

"Започваме трудно по принцип. Поляците са много сериозен противник. Ние не сме самоуверени. Не, че не вярваме в това, което можем, но когато ни притиснат, изпитваме затруднение. Те са отбор от световна класа. Радвам се, че почти до края играхме като равен с равен. Разочаровани сме от завършека на мача. За съжаление това е играта", коментира Вальо Братоев. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Причината да загубим е, че Полша е много силен отбор. Аз не виждам друга причина. Не смятам, че ние играхме слабо. Играхме добре, с изключение на първия гейм", продължи посрещачът, който щеше да получи премия от Любо Ганев, ако беше забил 4 аса снощи.  

"Отиваме в София да играем срещу отбори, които са изключително сериозни. Ако искаме да отидем на финалната шестица в Италия, трябва да бием сериозни тимове. Не могат да ни се паднат Доминикана и Панама, няма как. САЩ е много силен отбор, хвърляме се и играем. Победихме Канада един път тук (б.р. - във Варна), ще се опитаме да направим същото и в "Арена Армеец". Не мисля, че всичко е свършило. Мисля, че имаме шанс да се класираме в Италия и гарантирам, че всички ще оставим всичко на терена, за да отидем на финалната шестица", добави Валентин Братоев. 

СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО ПО ВОЛЕЙБОЛ 2018 - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ