Волейболната ни националка Нася Димитрова ще продължи кариерата си в ПТТ Спор (Анкара). Класната състезателка се раздели с Марица (Пловдив). Вече бившата капитанка на шампиона на България прие предложението на новака в турския елит. В ПТТ Спор Нася се събира с друга наша националка - Гергана Димитрова.

Нася Димитрова премина в Марица през лятото на 2016 година. Тя спечели три шампионски титли и три пъти триумфира в турнира Купа България с "жълто-сините". Нася беше част и от триумфа в Красноярск, когато маричанки обърнаха от 0:2 гейма руския Енисей (Красноярск) и се класираха за първи път в историята си в групите на Шампионската лига. 

Опитната състезателка стана част и от друг исторически момент - първата победа на Марица в групите на Шампионската лига.

В момента Нася Димитрова е в Китай с националния отбор за мачовете от Лигата на нациите. Селекцията на Иван Петков вчера постигна сладка победа с 3:1 гейма срещу актуалния световен шампион Сърбия. С най-голям актив за успеха бе Мирослава Паскова с 16 точки (2 аса, 1 блокада), Нася завърши с 15 точки (7 блокади). 

От 14:30 часа днес Нася Димитрова и съотборничките й се изправят срещу домакина Китай.