Помощник-треньорът на националния ни тим волейбол мъже Найден Найденов пожела пред Гонг успех на отбора ни.

Нашите играят утре с Бразилия в Уберландия първи мач от  тазгодишното издание на Световната лига. Двубоят е от 9,30 местно или 15,30 наше време.
 
„Аз винаги съм оптимист. Надявам се да покажем добър волейбол и да играем като отбор в Бразилия срещу Бразилия. Със сигурност момчетата ще са уморени от пътя и не са се адаптирали добре, но каквото за нас - това и за другите. Не вярвам на Бернардо Резенде, че тимът му не е в добра форма. Това са празни приказки и умел блъф. Знаете, че Пранди даде почивка на някои наши състезатели. Събрахме се по-късно и в хода на мачовете от Лигата тимът ще се настройва. Бразилия винаги вади класни играчи независимо дали някои от звездите се отказват,” коментира Найденов.
 
Той остана във Варна, за да работи с националите, които не попаднаха в групата за дългото турне в Лигата, но трябва да са във форма за да бъдат на разположение на Силвано Пранди.
 
Найден е планирал основната тренировка на резервите за утре сутрин, за да могат волейболистите заедно да гледат първия мач срещу Бразилия.