Тази вечер българският шампион Марек Юнион Ивкони ще посрещне италианският вицешампион Пиаченца във среща реванш в Шампионска лига. Мачът е от 20:00 часа в „Арена Самоков”. Българският шампион ще излезе на арената, за да даде най-доброто от себе си. Ето какво сподели старши треньорът на дупничани Найден Найденов преди срещата пред официалния сайт на БФВ.

"Готови сме, да. Надявам се да дадем най-доброто от себе си и да играем добър волейбол. Не се надяваме на победа, все пак всички познаваме възможностите на италианския вицешампион. Целта ми е да играем добре, спокойно и освободено, да покажем нашите възможностти и да направим един добър мач, какъвто публиката заслужава, заяви Найденов. -

Шансовете ни доста намаляха, след като вчера Любляна Волей взеха точка на Тур и те вече имат 4 точки. Сега трябва да постигнем две победи, за да получим възможността да играем в турнира за купата на ЦЕВ. Определено ще бъде трудно. Ще гоним максималното в този турнир. Ще играем възможно най-добре, за да вземем максимума от всички предстоящи срещи. Нямаме кадрови проблеми. Всички момчета са здрави и ще могат да вземат участие в мача довечера."