Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Капитанът на националния отбор Владимир Николов напуска с гръм и трясък тима след скандал с новия треньор Найден Найденов. 35-годишният ветеран заповядал на наставника да му гарантира титулярно място за олимпиадата в Лондон. Известният с кибритлийския си нрав Найденов обаче изригнал срещу звездата си с думите:
"Абе, ти на какъв ми се правиш бе, едно време Любо Ганев само като теб гаранции е искал! Или ще играеш и ще се бориш за мястото си, или като не ти изнася, си събирай багажа и вън!”
Найденов бил бесен на Николов. След разговора с него в хотел "Витоша" в Студентски град излязъл навън с крясъци: "Писна ми от лигльовци!"

Николов пък се засегнал от острата реакция на треньора си и даже решил първоначално да бойкотира националния и да не играе в Лондон. Владо даже си събрал багажа от лагера, но после размислил. Диагоналът ще изкара олимпийските игри, но след тях наистина напуска. Този път завинаги! Освен конфликт с Найден Найденов, той не се разбирал и с младата звезда на италианския шампион Тренто Цветан Соколов. Дупничанинът вече му диша във врата и за Владо е все по-трудно да си държи титулярното място в тима на България.

Скандал в съблекалнята едва не прераснал в бой, след като Николов нарекъл Соколов второстепенен актьор. Цецо опрял чело в главата му и го предупредил да играе и да спре да сее интриги между съотборниците си.
"Като си по-добър от мен, докажи го", изригнал младокът. "Аз като съм се доказвал, ти си ходел прав под масата с насран гъз бе", взривил обстановката капитанът.
 
Както е известно, волейболните национали завършиха на четвърто място в Световната волейболна лига, чийто финален турнир се проведе в София. Нашите изпуснаха бронза след 2:3 от Куба.