Волейболният ЦСКА излиза срещу трикратния европейски клубен шампион Белогорие (Белгород) на 7 декември от 19.00 часа в зала "Универсиада". Днес треньорът на „червените“ Александър Попов и 44-годишният състезател Ивайло Стефанов дадоха пресконференция. Стефанов обаче разкъсване на бедрен мускул и ще пропусне двубоя в София.

На въпрос, до кога планира да играе, Ивайло Стефанов каза: „Не планирам нищо, играя ден за ден, мач за мач. Спрях да правя дългосрочни планове преди 25 години. Винаги, когато се надяваш нещо да стане, винаги се проваля. Животът на спортиста е такъв – да се напъва на тренировка, да е готов за мач и да играе.“

„Докогато мога, ще играя. Доставя ми удоволствие. А по повод за младите - и аз съм бил млад, влизал съм на 15 години в мъжки отбор. Спортът е една борба, доказване. Когато има по-добри на тренировки и в мачове – нека играят. Аз съм един вид полезна конкуренция за младите, които израстват. Това, че играя още, говори не до там добре за тях и трябва да се замислят върху това нещко. А не, че им взимам мястото...“, завърши Ивайло Стефанов.