ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Tреньорът на хита в родния волейбол Дея Спорт Франческо Кадеду остава начело на бургазлии, които спечелиха Купата на България и оглавяват класирането, и ще продължи да ги води до края на сезона. Новината обявиха официално от клуба.

Изявлението идва само часове след решението на италианеца да си тръгне. Кадеду обяви след победата над Берое (Стара Загора) с 3:1 гейма, че напуска поради липсата на уважение от страна на някои играчи.

Ръководството на Дея Спорт спешно е инициирало среща в неделния ден, на която недоразуменията са изгладени.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

"Доста емоционален беше вчерашният ден за представителните отбори на Дея. Положителни емоции преобладаваха при жените в мача, който играхме като почти равни с претендентките за титлата ЦСКА. Загубихме с 0:3, но това беше една от онези загуби, в които можем да бъдем доволни от играта си! 

Не толкова положителни бяха емоциите при мъжете в трудния мач с Берое, победихме с 3:1, което спомогна и за искрите, които прелетяха след края на срещата с изявлението за напускане на старши треньора Франческо Кадеду. 

Днес, на обща среща с отбора и президента д-р Александър Маджуров, недоразуменията бяха изчистени. Всички стиснахме ръце и продължаваме напред към голямата ни цел - след спечелената Купа на България, да спечелим и Суперлигата!", написаха от Дея Спорт.

Един от най-опитните в тима Валентин Братоев публикува пост в профила си във "Фейсбук" по повод оставката на Кадеду и промененото решение на италианеца. 

"Дишайте спокойно - сеньор Кадеду остава, пиар трикът сработи. Направи компромис с ужасните близнаци и реши да поостане още две-три години, щот тука лошо", написа Вальо Братоев, чийто брат Георги също играе за Дея Спорт.

 

Доста емоционален беше вчерашният ден за представителните отбори на ДЕЯ! Положителни емоции преобладаваха при жените в...

Публикувахте от Deya Volley Burgas в Неделя, 4 февруари 2024 г.