Шампионът на Италия по волейбол за мъже през последните 3 години Кучине Лубе (Чивитанова) представи официално 18-годишния ни национал Александър Николов. Единият от синовете на легендарния Владимир Николов е обявен от новия му клуб като Детето-чудо на България.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

"206-сантиметровият Алекс Николов е млад и гладен за победи с Лубе! Детето-чудо на националния отбор на България попълва състава ни", е заглавието в официалния сайт на италианския волейболен шампион.

Бомба: Шампионът на Италия привлече наш талант 

"След сбогуването с Османи Хуанторена, Кучине Лубе (Чивитанова) залага всичко на талант на позиция №4. Голямо неочаквано събитие две седмици преди края на трансферния пазар се превърна във възможност да се случи трансфера в Лубе на изгряващата звезда на българския волейбол – Александър Николов.

Обявяваме, че подписахме 3-годишен договор с 18-годишния български волейболист. Високият 206 сантиметра играч в момента играе с националния отбор на България във Лигата на нациите. Той учи бизнес в САЩ и се завърна, след като изигра сезон с екипа на Лонг Бийч", написаха още от Кучине Лубе.