До 29 декември волейболният ЦСКА ще има отбор. После може да продължи с юношите. Ако до обявената дата, президентът Георги Георгиев не се разплати с играчите, голяма част от тях ще разтрогнат договорите си по вина на клуба, пише в днешния си брой вестник "7 дни спорт".

За 2009 година “червените” са получили само една заплата, за месец януари. Екзистенциалната драмата на българския участник в Шампионската лига обаче не може да продължава вечно, защото играчите вече дължат пари на половин София.

"Спестяванията ни отидоха, кредитните ни карти са на червено, не ни останаха приятели, от които да не сме взимали заеми. Храним жени и деца, така не се живее", заяви източникът на "7 дни спорт".

С единия крак си е тръгнал либерото Даниел Пеев, който е и помощник на треньора Александър Попов. 39-годишният бивш национал е обявил, че вече си стяга куфарите. "Ситуацията е тежка. Силно се надявам Жоро да спази обещанието си", каза Пеев.

Същевременно президентът Георги Георгиев демонстрира оптимизъм и благоденствие. Наскоро той си купи скъп “Мерцедес”, а за харчовете му по нощните клубове се носят легенди. Единствената надежда е, че до този момент бизнесменът е налял повече от 2 милиона лева за ЦСКА./БЛИЦ