Освободеният в началото на годината от БНТ Сашо Йовков получи пост във волейболната федерация. Бившият ръководител на спортната дирекция на националната телевизия оглави комисията по маркетинг, обществени поръчки и финанси заедно с още двама специалисти.

Управителният съвет на БФ Волейбол се събра за първи път в офиса на централата след пандемията и утвърди трима шефове на различни комисии. След избирането на Любо Ганев за президент всички досегашни заседания бяха виртуални.

Първо Управителният съвет прие предложението на клубовете Атанас Гаров да оглави комисия „Национална волейболна лига“, която ще се занимава с първенствата и при мъжете, и при жените. Като членове в нея влизат Борис Халачев, Станислав Николов, Александър Попов, Ивайло Цветков и Найден Тодоров.

Следващата точка в заседанието бе съставът на комисията по маркетинг, обществени поръчки и финанси. В него влизат Сашо Йовков, Дженика Илчева и Димитър Въртигов. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

Управителният съвет утвърди промените във финансовия план - Версия 1 към договор №РСВП 36-10-105/09.04.2020 г., сключен между Министерството на младежта и спорта и БФ Волейбол.

Правната комисия ще има двама съпредседатели. За такива бяха избрани Радостин Василев и Велислав Йонев. Останалите членове на комисията са Георги Рогачев, Росен Александров и Васил Райчев.

Управителният съвет прие решението на комисията по детско-юношески волейбол за датите за доиграване на състезанията при подрастващите за сезон 2019/20 г. Същото се случи и с предложението на комисията по плажен волейбол за участието на националните двойки – юноши (до 20 г.) и девойки (до 18 г.), на европейските първенства в Бърно (Чехия) и Измир (Турция).