Пирин (Разлог) ще бъде воден през новия сезон от Йордан Мицин. Новината съобщи кметът на Община Разлог Красимир Герчев. Както е известно, спонсорът Балканстрой се оттегли и клубът вече е изцяло общински.

Мицин ще води отбора във волейболната Суперлига, а той сам ще избере своя помощник, който ще води една група юноши, пише "Гонг". Прави впечатление, че ръководството на клуба залага изцяло на местни треньори. 

Александър Тумбев ще води юношите старша възраст, а другият треньор в школата ще бъде Георги Белчев. Иван Дурев пък ще води формациите при девойките, като клубът задължително ще има отбор за девойки старша възраст. Герчев уточни, че Борис Коцаков ще бъде административен, а не изпълнителен директор, каквато информация се бе появила в медиите.

Мъжкият отбор започва подготовка на 19 август, като момчетата на Йордан Мицин веднага ще заминат на 10-дневен подготвителен лагер в общинската база на хижа Яворов. Според кмета приоритет в работата занапред ще има и скаутското звено и, въпреки че се търсят предимно местни таланти, ще се издирват талантливи деца и от цялата страна.  Преди няколко години по подобен начин в Разлог пристигнаха тримата братя Пенчеви и Светослав Гоцев.